Nintendo Switch – Uuden konsolin voittokulku jatkuu

Yrityksesi myynti voi nousta Nintendo Switch konsolin avulla

Vaikka et vielä välttämättä ole edes koskaan kuullutkaan Nintendo Switch -konsolista, olisi sinun erittäin tärkeää tietää sen olemassaolosta. Tämä kyseinen uusi konsoli on ollut olemassa jo muutaman vuoden ajan.

Ensimmäisen kerran tämä uusi konsoli nähtiin keväällä 2017. Hinnaksi tälle konsolille asetettiin noin 300 euroa riippuen siitä, että missä liikkeessä konsolia myytiin. Myös varustelun taso sekä mahdollisten pelien määrä saattaa vaikuttaa sen hintaan huomattavasti.

Tässä tärkeimmät tiedot Nintendo Switch konsolista:

  • Hinta: 300 euroa
  • Julkaistu 2017
  • Myytyjä laitteita: 56 miljoonaa (kevät 2020)
  • Konsolin luoja: Nintendo
  • Tallennustila: 32gb

Laitteen taustat

Aikaisempina vuosina Nintendo on julkaissut useita loistavia konsoleita. Vuonna 2009 julkaistu Nintendo Wii on yksi parhaiten myydyistä konsoleista ikinä. Myös vuonna 2006 julkaistu Nintendo DS saavutti suuren suosion myös kotimaassamme.

Käytännössä Nintendo Switch pyrkii yhdistämään juuri ne kaksi ominaisuutta, jotka loivat Nintendo Wii:n sekä Nintendo DS -konsoleiden suosion. Nintendo DS konsolin etuna oli sen kannettavuus kun taas Nintendo Wii panosti enemmän liikunnallisuuteen kotona.

Uusi Nintendo Switch konsoli onkin siitä syystä erittäin mielenkiintoinen konsoli, että sillä voi pelata joko kotonaan telakan avulla tai ulkona liikkuessa käsikonsoli-tilassa.

Laitteen kehitys

Kun Nintendo julkaisi Wii U -konsolin vuonna 2012 oli se totaalinen floppi. Kun tyypillisesti Nintendo myy konsoleitaan kymmeniä tai satoja miljoonia kappaleita pääsi Wii U vain muutaman miljoonan myynteihin. Vaikka luku kuulostaa suurelta, on se konsoleiden maailmassa erittäin pieni määrä.

Nintendo ei kuitenkaan antanut tämän lannistaa heitä, vaan he päättivät yhdistää aikaisemmin suositut konsolit yhdeksi laitteeksi. Tämä kannattakin Nintendon osalta huomattavasti, sillä uudet pelit kuten Animal Crossing saavuttivat huikean suosion ympäri maailmaa.

Miksi Nintendo Switch -konsolin myyntiä kannattaa harkita

Käytännössä Nintendon konsoleita voisi kutsua konsoleiden Appleksi. Tämä viittaa suoraan siihen, että konsolin oston jälkeen laitteeseen tullaan vielä hankkimaan uusia fyysisiä pelejä sekä varusteita.

Kun olet myynyt yrityksesi kautta asiakkaalle konsolin, tulee hän varmasti takaisin jossain vaiheessa. Näin pystyt myymään asiakkaallesi pelien ohessa esimerkiksi uusia ohjaimia tai muita varusteita, jotka kuuluvat Switchin ekosysteemiin.

Myös Nintendo Amiibo hahmot ovat loistava tapa kasvattaa yrityksesi myyntiä. Amiibo hahmot ovat kerättäviä figuureja, jotka toimivat myös peleissä. Käytännössä hahmot toimivat siten, että niiden pohjassa on mikrosiru. Tätä sirua pelaaja voi sitten koskettaa laitteeseensa, jolloin figuuri ilmestyy ruudulle ja sillä voi pelata.

Amiibo hahmot ovat erittäin suosittuja etenkin nuorten pelaajien keskuudessa niiden hauskojen värien johdosta.